Grove pølsehorn med hvidløg
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fiv Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og vand lunes, gær opløses heri. Olie og hvidløg tilsættes. Melene, cayenne, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes væden. Dejen vil på nuværende tidpunkt være meget klistret, smør evt. hænderne ind i olie for at kunne ælte den uden den klistre for meget.
Lad hæve i 30 min. Tilsæt yderligere 25 g hvedemel og ælt igen. Del dejen i 2 og rul den ud således at den er flad og rund som en pizza. Skær den i 8 stykker og rul pølserne ind i stykkerne. Lad hæve 30 min ekstra. Bag pølsehornene i 15 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 8831 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne