Grillstegt helleflyndersteak
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skæres i 2 cm. stykker, og aspargesene i 5 cm. stykker, husk at skære den nederste træet del af.
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra. Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen. Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. Helleflyndersteaksne grilles på grillpande 5-7 minutter på hver side, krydres med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 11968 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne