Grillstegt helleflyndersteak

Grillstegt helleflyndersteak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillstegt helleflyndersteak, billede 4 Grillstegt helleflyndersteak, billede 1 Grillstegt helleflyndersteak, billede 2 Grillstegt helleflyndersteak, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.nye kartofler
500 g.grønne asparges
 
2 spsk.olivenolie
100 g.rødløg
1 spsk.reven citronskal
2 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
1 fedhvidløg
 
1000 g.heleflynder steaks
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skæres i 2 cm. stykker, og aspargesene i 5 cm. stykker, husk at skære den nederste træet del af.

Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra.

Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen.

Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering.

Helleflyndersteaksne grilles på grillpande 5-7 minutter på hver side, krydres med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 11968 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu