Esdragondampet hellefisk med marinerede champignoner
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver (f.eks. i en foodprocessor). Læg kartoffelskiverne i et smurt ildfast fad, drys med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter, til de næsten er møre.
Skær fileterne i stykker på ca. 6 cm. Læg dem oven på kartoffelskiverne, og drys med salt og peber. Pres saft af citronen, og hæld saften over fisken. Drys estragon over fisken, og sæt fadet i ovnen igen ved 175 grader i ca. 30 minutter. Dæk fadet med et låg eller sølvpapir de sidste 15 minutter. Skær champignoner i skiver. Hak hvidløget eller pres det gennem en hvidløgspresse. Svits hvidløget i olie i en mindre gryde. Sluk for gryden, og tilsæt citronsaften. Hæld den lune blanding over champignonerne. Lun herefter ærterne i gryden, og bland dem med champignonerne. Servér den estragondampede hellefisk med kartoffelskiver og marinerede champignoner og ærter til. |
|
Opskriften er vist 13845 gange,
og udskrevet 724 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne