Squash/fennikelsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt af : May Indsendt : |
|
|
Snit grøntsagerne groft. Svits grøntsagerne og karry i smørret. Tilsæt bouillon, fløde, salt og peber, læg låg på og kog grøntsagerne i 10 min. Sluk for kogepladen og kog færdig ca. 5 min ved eftervarmen.
Kogetid ialt ca. 15 min. (grøntsagerne skal være helt møre) Purér suppen i en blender. Til forret køles suppen og serveres med kolde rejer og groft (gerne italiensk stenovnsbagt) brød. Til hovedret serveres den varm drysset med hårdristede bacontern og evt. rejer. serveres ligeledes med groft brød. Tips: Denne suppe er FANTASTISK. Intet mindre. jeg fik den serveret hos min kusine og tænkte - Åh fennikel - ad. Men men min tanke skulle gøres til skamme. Denne smukke grønne suppe er et vidunder, som selv min grøntsags-kræsne datter elsker. Og bedst af alt- den er SÅ nem at lave og tager ingen tid. Vi fik den serveret som en kold forret med rejer som er meget delikat, men har selv eksperimenteret med at servere den varm med supersprøde salte bacontern. Mums! Jeg har været en tilbedt værtinde pga. denne suppe. :) Held og lykke (behøves ikke) |
|
Opskriften er vist 16567 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-09-22 04:23:56 Min yndlingssuppe. Prøv den! Hanna - 2021-10-12 19:13:29 Lækker og hurtig suppe, perfekt til afsætning for havens mange squash og fennikeler, vi vender tilbage til igen og igen, tak! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne