Rissalat med hellefisk, appelsiner og nødder
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene efter anvisningen på pakningen, og lad dem afkøle. Skær hellefiskfileterne i stykker på ca. 3 x 3 cm, og drys dem med lidt salt og peber. Damp fiskestykkerne i ovnen ved 200 grader i 5 minutter eller i mikrobølgeovn på fuld effekt i 3-5 minutter. Lad fisken afkøle
Skræl appelsinerne, og del dem i stykker (fileter) uden hinde. Bland de afkølede ris med valnøddekerner og appelsinfileter i en skål. Anret fisken ovenpå. Bland dressingen af olivenolie og hvidvinseddike, hæld dressingen over rissalaten, og pynt med estragon. |
|
Opskriften er vist 8045 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne