Spinatgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke Fryseégnet Indsendt af : Elise Indsendt : Red : |
|
|
Sæt vand til risene over. Når det koger helles risene i.
Hak løg og Hvidløg fint. Og steg det i en gryde, indtil de begynder at brune. Tilsæt oksekødet og steg det. Hæld derefter krydderierne i. Put spinat, Kokosmælken og Tomaten i gryden. Lad det simre til risene er færdige. Derefter klar til servering. Tips: Hvis man syntes det bliver for mange ris, kan man altid tage en halv dl. til hver person. Man kan også altid putte lidt mere Hvidløg i. Det er bare smag og behag. |
|
Opskriften er vist 6150 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne