Øredsalat
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Morten B. Schou Indsendt : Red : |
|
|
Retten er helt enkel!
Bland creme fraiche mayonnaise og purløg i en skål og smag til med salt og peber (husk at ørreden er ret salt i sig selv) og pluk derefter ørredfilet'erne i stykker og vend dem i dressingen. I stedet for purløg kan man snitte toppene af små forårsløg - de har en dejlig smag og de dufter fantastisk. Pynt af med radiseskiver og bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 4707 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne