Mini-rugbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : nissen Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren u i lunken kærnemælk
Tilsæt øvrige ingredienser men hold lidt af hvid hvede tilbage Ælt dejen godt igennem hæv tildækket lunt i 30 min del dejen i 4 og rul den ud til en 4 pølser på ca 25 cm læg stængerne tæt på en bageplade smør med oliemargarine mellem dem Del hver stang i 4 med en kniv Hæv lunt i 30 min Pensles evt med sammenpisket æg og drys solsikkekerner over. Bagges 160 grader i ca 35 minutter. |
|
Opskriften er vist 6039 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer nissen - 2010-04-08 08:23:53 har skrevet forkert skal bruge 4 dl kærnemæk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne