Kanelbrød (med kokos)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Bland hvedemel, kokosmel, sukker, hjortetaksalt, kanel og kardemomme i en skål.
Smuldre smørret i dejen, ælt godt igennem. Del dejen i 3, tril dem i lange stænger og læg dem på en bageplade. tryk stængerne flade og bag dem 14 min. ved 175 gr. Læg straks chokoladen på de varme stænger. Skær stængerne i snitter, mens de er lune og læg dem til afkøling. Opbevar de kolde og sprøde kager i en kage dåse. Tips: Drys evt. lidt kokos over chokoladen. |
|
Opskriften er vist 5200 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-08 20:53:01 ungerne syntes de er goe, jeg selv er mindre begejstret syntes de smulreder for meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne