Kanelbrød (med kokos)

Kanelbrød (med kokos), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Henning

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
0.5 tsk.hjortetaksalt
2 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.kardemomme
200 g.smør
100 g.sukker
100 g.kokosmel
100 g.finhakket mørk chokolade
 
Opskrift:
Bland hvedemel, kokosmel, sukker, hjortetaksalt, kanel og kardemomme i en skål.
Smuldre smørret i dejen, ælt godt igennem.
Del dejen i 3, tril dem i lange stænger og læg dem på en bageplade. tryk stængerne flade og bag dem 14 min. ved 175 gr. Læg straks chokoladen på de varme stænger. Skær stængerne i snitter, mens de er lune og læg dem til afkøling. Opbevar de kolde og sprøde kager i en kage dåse.

Tips:

Drys evt. lidt kokos over chokoladen.





karakterer:
Opskriften er vist 5200 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-08 20:53:01
ungerne syntes de er goe, jeg selv er mindre begejstret syntes de smulreder for meget.