Hindbærtærte med tosca
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Debse Indsendt : Red : |
|
|
smuldr smørret grynet i mel og sukker, saml derefter dejen med vand.
tryk dejen ud í en smurt tærteform ( 24 cm) og stil den i køleskab ca. 30 min. Tosca: bland alle ingredienser, undtaget vaniljesukker i en gryde. kog det nogle minutter under konstant omrøring. Tag gryden af varmen og tilsæt vaniljesukker. tænd ovnen på 200 grader. prik tærtebunden med en gaffel og forbag den i 10 min. midt i ovnen. lad den køle af. bland de frosne hindbær med kartoffelmel og bred dem ud over tærtebunden. Fordel toscamassen over og bag tærten færdig ( 20 min.) lad tærten køle af og server evt. med flødeskum eller cremefraiche. Tips: Jeg plejer at lave ½ gang tosca, men det er hver sin smag. |
|
Opskriften er vist 13189 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Debse - 2011-06-04 16:01:52 Kagen kan laves med mange forskellige bær, alt efter hvad man lige har i haven/fryseren Debse ( indsender) - 2010-04-03 16:35:38 Jeg mener selvfølgelig at jeg plejer at lave ½ gang MERE tosca. Debse ( indsender) - 2010-04-03 16:34:25 I tips mener jeg selvfølgelig at jeg plejer at lave en |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne