Hellefisk og urter i mikroovn
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær porrerne i tynde skiver og fennikel, gulerødder og peberfrugt i små stykker. Læg dem i et fad, der dækkes med plastfolie (til mikrobølgeovn) eller et låg. Giv grøntsagerne fuld effekt i mikrobølgeovnen i 3-5 minutter, til de næsten er møre.
Skær hellefisken i 5 cm tykke skiver og læg stykkerne på de dampede grøntsager. Lav citrosaucen ved at presse citronen til saft. Bland margarine, mel og fiskebouillon i en tykbundet gryde, og bring det i kog under pisknning. Smag til med citronsaften, salt og peber. Hæld saucen over grøntsager og fisk, og sæt fadet i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i ca. 10 minutter. Servér risene til. |
|
Opskriften er vist 13228 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne