Flydende brombærtærte

Flydende brombærtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rullefærdigkøbt butterdej/tærtedej ca. 250 g.
250 g.brombær
100 g.smør
100 g.brun farin
2 spsk.Sirup, lys
2 spsk.Vand
 
 Tilbehør:
 Vaniljeis
 
 Pynt:
 Citronmelisse
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 180 grader C.

Rul butterdejen lidt tyndere og skær en cirkel i den med en diameter på 22-28 cm. Læg dejcirklen i en stor tærteform eller ovnfast fad med en diameter på mindst 28 cm.
Læg skyllede afdryppede brombær midt på dejen. Fold dejkanterne lidt ind mod bærrene og lim evt. revner i dejen med vand.

Smelt smør, farin, sirup og vand sammen i en kasserolle, giv det et opkog og hæld det over bærrene.

Bag tærten på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 8006 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu