Cannelloni med oksekød og spinat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 175 grader C.
Fyld: Steg løget klart i olie. Tilsæt kødet og steg det til det har skiftet farve. Vend spinaten i og varm det hele igennem. Rør halvdelen af parmesanosten og æggeblommen i. Krydr med hvidløg, salt og peber. Tag panden af varmen og lad fyldet afkøle let. Cannelloni: Fordel fyldet i astarørene og læg disse i et smurt, ovnfast fad ca. 20x30 cm. Rør tomatkoncentratet med kogende vand til en jævn, tynd sauce. Smag den til med salt, peber og sukker og hæld den over pastarørene. Dæk til sidst fadet med mornaysaucen og drys med resten af parmesanosten. Sæt fadet på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 9519 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne