Forloren hare med ovnstegte rodfrugter
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 200 grader C.
Bland kød, rasp. Løg, mælk, salt og peber.
Ælt det til en ensartet fars og form farsen til et brød.
Læg farsbrødet i et smurt ovnfast fad.
Dæk toppen med baconskiver.
Skræl kartoflerne, skær dem og de rengjorte grønsager i mindre stykker og fordel disse rundt om farsbrødet. Sæt fadet i den varme ovn og hæld vand ved, så det når ca. 2 cm. Op i fadet. Lad det hele stege i ca. 50 minutter i den varme ovn. Vend kartofler og grønsager undervejs. Sauce: Si stegeskyen og spæd med lidt vand. Bring væsken i kog og jævn med mel udrørt i lidt vand. Lad saucen småkoge i et par minutter. Smag til med salt, peber og ribsgele. |
|
Opskriften er vist 12908 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2017-09-27 18:41:35 Noget underlig ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne