Kokosgelato - Kokos gelato
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med sukker. Kokosmælk og piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.
Den afkøles i køleskab før den anvendes. Der kan tilsættes ristet kokosmel til grundmassen, og/eller kokosessens. og evt. ristet kokosmel på toppen. Tips: Ristet kokosmel skal blot ristes på en tør varm pande til det tager farve. |
|
Opskriften er vist 8904 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne