Lammekoteletter i folie
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Salat:
Udblød og kog de hvide bønner efter anvisningen på pakken og lad dem afkøle (udblødning bør ske aftenen før brug) Nip den grønne bønne og kog dem i letsaltet vand, til de er netop møre (6-8 minutter). Hæld vandet fra og spul dem med koldt vand. Bland de to slags bønner med feta og tomater. Rør balsamicoeddike og olie sammen, smag dressingen til med salt og peber og hæld den over salaten. Lad det trække i en time ved stuetemperatur. Lammekoteletter: Opvarm ovnen til 200 grader C. Dup kødet tørt og brun det hurtigt på begge sider i olie. Placer hver kotelet på et stykke alufolie. Fordel rødløg, smuldret laurbærblad og hvidløg herover. Krydr med oregano, salt og peber. Hæld lidt vin over og luk folien sammen om koteletterne. Steg dem i den varme ovn i ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 4549 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne