Lammekoteletter i folie

Lammekoteletter i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4-6 dobbelte lammekoteletter
2 spsk.Olie til stegning
1 stort rødløg i tynde både
1 smuldret laurbærblad
2 fedhakket hvidløg
1 tsk.Oregano
 Groft salt
 Peber
4-6 spsk.Hvidvin
 Alufolie
 
 Salat:
3 dl.hvide bønner
250 g.grønne bønner
 Salt
2 dl.fetaost i terninger
1 dl.soltørrede tomater
0.5 spsk.Balsamicoeddike
2-3 spsk.Olivenolie
 Peber
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
Salat:
Udblød og kog de hvide bønner efter anvisningen på pakken og lad dem afkøle (udblødning bør ske aftenen før brug) Nip den grønne bønne og kog dem i letsaltet vand, til de er netop møre (6-8 minutter). Hæld vandet fra og spul dem med koldt vand. Bland de to slags bønner med feta og tomater. Rør balsamicoeddike og olie sammen, smag dressingen til med salt og peber og hæld den over salaten. Lad det trække i en time ved stuetemperatur.

Lammekoteletter:
Opvarm ovnen til 200 grader C. Dup kødet tørt og brun det hurtigt på begge sider i olie. Placer hver kotelet på et stykke alufolie. Fordel rødløg, smuldret laurbærblad og hvidløg herover. Krydr med oregano, salt og peber. Hæld lidt vin over og luk folien sammen om koteletterne. Steg dem i den varme ovn i ca. 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 4549 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu