Æbletærte med smuldredej
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl æblerne, fjern kærnehuset og del dem i ca. 12 både pr æble. Fordel æblerne i en tærteform. Strø lidt sukker og kanel udover æblerne.
Bland sukker, mel, bagepulver og blødt smør. Skal trykkes sammen i hænderne til det er en fast dej. Smuldre/fordel dejen over æblerne. Det behøver ikke ligge perfekt, bare sørg for at æblerne er dækket så godt som muligt. Strø med lidt kanel og sukker. Giv den 45 min ved 175 grader. Er dejlig både varm, lun og kold. Serveres med creme fraiche, is eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 24416 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Mrs. - 2012-01-11 15:27:27 Prøv med forskellige æblesorter. Det giver noget ekstra til tærten. Jeg tager lidt vanilie i dejen for at give den lidt mere smag - et godt fif. Noomi - 2011-10-30 11:33:06 Superdejlig og nem æbletærte. Plejer at servere den med en god vanilieis. Vækker altid begejstring! :) Prøv den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne