Påskelam

Påskelam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Benny

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg (vajec)
150 g.smør (másla)
150 g.sukker (cukru)
250 g.mælk (mléka)
380 g.hvedemel speciel (polohrubé mouky)
50 g.gær (
70 g.valnødder knuste (mletých vlasských orechu)
 
Opskrift:
Bland mælk, mel, gær, æggeblommer, valnødder godt sammen.
Pisk æggehviderne til de er stive og bland det sammen.

Smør formen med smør og drys mel oven på smøret i et tyndt lag.
Dejen hældes i de to forme og de sættes i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.





karakterer:
Opskriften er vist 4264 gange,
og udskrevet 66 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu