Pirogger 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : hmmmm_14_ Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
opløs gæren i det lunkne vand. olie, æg og salt røres med. tilsæt melet lidt af gangen. æld dejen grundigt og lad det hæve i en time et lunt sted. Fyld: løg og hvidløg hakkes fint og brunes i en gryde. så kommes kødet i og steges igennem (lige som til en gang millionbøf). kom de finthakkede gulerødder sammen med tomatpuré og paprika. kom så vand i og smag det til med salt og peber. Dejen rolles ud til 1 cm tykkelse. så stikkes 8 cm runde cirkler ud (man kan bruge en skål eller noget lignende som er 8 cm bred). når man har trykket dem ud kommer man kødfyldet på den ene halvdel og bukker den anden halvdel over så det bliver til en halvmåne. tryk i kanten med en gaffel og pensles med æg. Bages ved 225 grader i 15 min. Tips: piroggerne skal være gyldne og sprøde. |
|
Opskriften er vist 10536 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2011-02-20 13:04:18 Den opskrift snupper jeg lige :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne