Røget laks med æblefyld
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : ikke fryse egnet Indsendt af : Betina Petersen Indsendt : Red : |
|
|
læg den røget laks ud på bagepapir så der dannes en bund.
Rør cremefraiche, hakket purløg og de skrællede fint udskåret æbler sammen, læg fyldet ud på bunden af røget laks og rul den sammen og fold bagepapiret så der dannes en roulade, sættes i køleskab i en times tid. Rouladen skæres i passende stykker og lægges i et fad, pynt med rejer og asparges og serveres med godt brød. Tips: Pas på for det smager fantastisk :-) |
|
Opskriften er vist 7081 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne