Røget laks med æblefyld

Røget laks med æblefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryse egnet

Indsendt af : Betina Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røget laks
5 dl.cremefraiche 18 %
2 bdt.purløg
3 gode æbler, gerne lidt syrlige
 rejer
 asparges
 
Opskrift:
læg den røget laks ud på bagepapir så der dannes en bund.

Rør cremefraiche, hakket purløg og de skrællede fint udskåret æbler sammen, læg fyldet ud på bunden af røget laks og rul den sammen og fold bagepapiret så der dannes en roulade, sættes i køleskab i en times tid.

Rouladen skæres i passende stykker og lægges i et fad, pynt med rejer og asparges og serveres med godt brød.

Tips:

Pas på for det smager fantastisk :-)





karakterer:
Opskriften er vist 7081 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu