Koteletter i fad 24
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : ja Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne krydres med salt og peber og steges møre i margarine. Lægges i ildfast fad. Mel tilsættes i stegefedtet og en opbagt sauce laves af vand fra champignon, flåede tomater og fløde. Er saucen for tyk tilsættes lidt mælk. De afdryppede champignon drysses over koteletterne og saucen hældes ocer. Bacon lægges ud på saucen og retten sættes i 200 grader varm ovn i 25-30 minutter til retten er varm og bacon sprød. Serveres med løse ris. Retten er meget fryseegnet.
|
|
Opskriften er vist 13202 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Lena Andersen - 2010-10-08 13:46:30 Den er dejlig og nem især også når man skal i sommerhus og havde gæster.Fin også når den har været frossen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne