Kødboller fra Bulgarien
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : rikke Indsendt : |
|
|
Oksekød blandes med salt, peber, mel, æg, finthakket løg og chilisauce efter behag. Formes til 8 ovale boller hvorom der vikles en skive bacon. Steges på varm pande, evt i lidt olie, 2 minutter på hver side. Bollerne lægges i ildfast fad, flåede tomater hældes over. Sættes i 180 grader varm ovn og steger i ca 20 minutter. Servesre med løse ris og brød.
|
|
Opskriften er vist 5107 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne