GrønsagsGratin DK
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Er fryseegnet (inden tilberedning i ovn) Indsendt af : MSDM Indsendt : Red : |
|
|
Skær blomkålen og broccolien ud i buketter, som herefter enten koges eller dampes indtil de er møre (glider let af gaflen).
Tænd ovnen på 200 grader, alm./ovn Hæld vandet fra gryden med blomkålen og broccolien og derefter efter de to grøntsager over i en smurt form. HUSK at salte og peber retten godt! Fordel dem cirka lige i fadet og læg så skiveskårene tomater ovenpå (om man vil have blomkålen og broccolien helt dækket eller bare nøjes med én skiveskåret tomat er op til én selv). Til sidst spredes der revet ost ovenpå. Retten skal have omkring 10 min. i midten af ovnen eller når osten ser færdig ud (let brun) Servér alene med evt. hvidløgsbrød til (f.eks. for vegetarer) eller som tilbehør til kødretter. Tips: For at tvinge smådyr ud af blomkål eller broccoli, lægges de i koldt vand med salt i 10 min. inden kogning. Rigtig lækker og simpel ret, som mætter utrolig godt! |
|
Opskriften er vist 6075 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne