Hvidkålsret 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Vides ej Indsendt af : ZandMan Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i olie. Tilsæt karry, svits karry i 4-5 min ved jævn varme. Tilsæt svinekød. Svits 3-4 min. Tilsæt hvidkål svits et par minutter. Tilsæt grøntsager. Tilsæt krydderier. Rør godt rundt.
Tilsæt fløde. Lad simre 45 min - 1 time. Smag til med salt og peber. Tips: Kan varieres med det indhold man har lyst til. Der kan sagtens bruges langt mere kød. Jeg ville vælge at lave et godt madbrød til og servere med en mørk øl. Retten er forholdsvis stærk men jeg brugte også ekstra stærk karry. |
|
Opskriften er vist 9004 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Zandman - 2010-03-30 21:54:57 Korrektion.. Der er tale om svinekød i tern. Brug stor fladbundet gryde. Skær lidt ned på spidskommen og karry. Medmindre du kan lide at svede - måske alm. stærk karry passer med en spsk. Alle grøntsager snittes groft til halvgroft. Husk at røre jævnligt rundt i retten under tilberedningen. Hva faen jeg er jo ikke kok.... rodede bare noget sammen lynhurtigt. Men det smagte dælme godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne