Dampet hellefisk med pebersauce
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær hellefisken i skrå stykker på 8-10 cm. Lav kogelagen ved at hælde vand, salt og hvidvin og ingefær i en stor gryde, og bring det i kog. Læg hellefiskfileterne i kogelagen, og kog dem i ca. 15 minutter. Læg fiskestykkerne på et fad, og hold dem varme (under låg eller sølvpapir).
Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand. Skær peberfrugterne i grove tern, og skær løget i kvarte. Svits peberfrugt og løg i smør i en gryde, hæld kogelagen over, og lad det simre i ca. 5 minutter, til peberfrugterne er møre. Tilsæt fløde, og kog det hele ind til 2/3 i ca. 15 minutter. Blend peberfrugtblandingen i en blender eller foodprocessor, og hæld den tilbage i gryden. Smag til med salt. Damp de fine ærter efter anvisning på pakningen. Anret hellefiskstykkerne på et fad sammen med ærterne og servér pebersaucen og kartofler til. |
|
Opskriften er vist 26250 gange,
og udskrevet 971 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Thorbjørn - 2011-02-03 15:58:49 15 minutter må være en trykfejl?? - højst aller højst 10 minutter - jeg gav dem 7 minutter - og de var fine Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes at den er god :D Dog skal fisken ikke have helt så meget tid, da den bliver lidt for "blød" . kan godt lide at der er bare lidt at tygge i ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne