Æblekage med karamel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : frikkeXsmilla Indsendt : Red : |
|
|
Farin og olie røres sammen, æggene piskes i, derefter blandes resten af ingredienserne i.
Dejen hældes i en bradepande og bages i 45min ved 185 grader. Karamellen Sukkeret hældes på en tykbundet pande, vand og vanilje tilsættes. rør massen rundt indtil det er blevet til luftigt karamel. Du hælder karamellen over på et stort stykke bagepapir hvor du fordeler den i et tyndt lag (tykkelse efter eget valg) Når karamellen er helt stiv, laves det til små flager Du kan nu nyde et dejligt stykke kage med dejlig, sød karamel på toppen. Tips: Nyd kagen i det dejlige forårsvejr |
|
Opskriften er vist 6755 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne