Snickerskage-uhmmm
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Tinajulia Indsendt : Red : |
|
|
Start med kagedejen:
Rør blødt smør sammen med sukker Tilsæt æg; et ad gangen bland bagepulver sammen med mel og rør det i smør-sukker-æg blandingen Fordel dejen i en bradepande på bagepapir og drys peuneuts i et jævnt lag-tryk peanuts lidt ned i dejen. Kagen bages ved 200 gr. i 25 min Karamelmasse: Medens kagen bager blandes karamelmassen i en tykbundet gryde og småkoger i min 15 min. Røres i næsten konstant Når kagen er færdigbagt kommes karamelmassen på den varme kage Kagen afkøles Overtrækkes med chokolade efter eget valg. Lige før chokoladen er næsten stivnet kommes et drys kokosmel på. Skæres ud i 4x4 cm. stykker og kommes i muffinsforme Smager himmelsk både rent til et god kop kaffe eller som en del af en desserttallerken med is hindbærpure og frisk frugt. |
|
Opskriften er vist 13248 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2017-10-22 09:50:28 Den bedste Snickerskage Ever😊 Maibritt - 2011-03-17 13:37:06 Det er en rigtig lækker kage, dog lidt tung. Det er lidt træls at målene til mel og sukker ikke står i gram, mener jeg. Prøv endelig denne lækre kage. Børnene elsker den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne