Krydret kylling med græske grøntsager
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : TinaJulia Indsendt : Red : |
|
|
kartoflerne skrælles og koges næsten møre.
Kyllingefiletter steges: 9 min ved mellem varme. Aubergine skæres i tern Fennikel skæres i tynde skiver Rødløg pilles og skæres i både Hvidløg pilles Olien varmes op og to fed hvidløg presses og kommes i sammen med rødløg. Aubergine kommes i. (obs suppleres med ekstra olie hvis panden bliver tør). Fennikel, chili, kartofler oregano, kommen, balsamicoeddike, og Pesto (smag efter eget valg) kommes i. Smages til med salt og peber. Serveres med flutes. Superlækkert til en hverdagsaften |
|
Opskriften er vist 5359 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne