Mælkefri Kakaokage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Sonja Indsendt : Red : |
|
|
pisk margarine og sukker til det smuldrer. Pisk æggene i ét ad gangen. Pisk blandingen til den bliver let og luftig. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniliesukker sammen og vend det i dejen (drysses gennem en sigte) skiftevis med yoghurt og kakaomælk.
Beklæd en bradepande (6x22x30) med bagepapir od fordel dejen deri. Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time og 10 min. Løft forsigtigt kagen ud af bradepanden ved hjælp af bagepapiret. Lad den køle af på en rist. |
|
Opskriften er vist 5491 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne