Choko Crunch småkager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sonja Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk sukker, smør og vaniljesukker.
Pisk derefter æg i. Derefter piskes mel, bagepulver og salt i dejen. Tilsidst vendes choko crunch i. Kagerne sættes i små toppe på bagepapir. Husk at de flyder ud. De bages ved 180 grader C. alm ovn på næstøverste rille i 10-12 min. |
|
Opskriften er vist 22344 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2012-12-13 15:41:13 Dejlig opskrift! Jeg lavede dobbelt portion, så der var rigelit at give ud af. I stedet for dobbelt choko crüsli - puttede jeg 100 g. revet rå marcipan i og 100 g. kokus :-) Det er jo jul. Jeg giver 8 med pil op ad. Maria - 2011-11-11 19:28:31 efter min personlige smag kan der godt komme halvt så meget smør i, bliver alt for fed en smag.. Men ellers kan den klart anbefales. skal bestemt laves igen bare med mindre smør. emily - 2010-12-08 16:04:32 Det er en god opskrift men der burde stå hvor mange det ville blive til. Der for giver jeg dig kun 4 stjerner. Sorry. emily - 2010-12-08 16:01:32 God opskkrift men der burde stå hvor mange det blev til. Ellers smagte de meget godt! laura - 2010-10-01 17:29:49 rigtig gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne