Farlig Draghale
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Nope Indsendt af : Jozze Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 250 grader.
Pisk æg og sukker sammen i en skål til en luftig masse. Bland den mosede kartoffel, hakkede nødder og bagepulver og kom det i æggeblandingen - vend det forsigtigt sammen. Læg bagepapir på en bageplade og hæld dejen ud på. Den skal fordeles jævnt over hele pladen med en dejskraber. Sæt dejen i den forvarmede ovn og bag den i cirka 4 minutter, så åbnes lågen og du kommer hurtigt et stykke bagepapir ovenpå. Den skal bages videre i 4 minutter. Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og hæld sukker jævnt på over det hele. Vend den færdigbagte kage på bagepapiret og lad den køle lidt af. Pisk fløden til flødeskum og bland hindbærsyltetøjet i. Rør det godt sammen. Piskefløden spredes over den afkølede kage. Drys med lidt hindbær. Rul det forsigtigt sammen til en roulade. Bland 400 gram marcipan med grøn frugtfarve. Det skal æltes godt sammen. De sidste 100 gram marcipan skal også blandes med grøn frugtfarve, men skal være et par toner mørkere. Tag et stort stykke madfilm, læg de 400 gram marcipan på og læg et tilsvarende stykke madfilm ovenpå. Nu kan du med en kagerulle rulle marcipanen tyndt ud. Læg rouladen på marcipanen og rul det forsigtigt sammen. De 100 gram marcipan rulles ud mellem madfilm og skæres til en lang takket finne som sættes ovenpå rouladen. Skær begge ender af rouladen og sæt et hindbær i hver ende. Tips: TIP: Er familien ikke til så meget marcipan, så brug grøn glasur i stedet - men marcipan til finnen! |
|
Opskriften er vist 6935 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas - 2010-03-28 18:37:21 MMM.. den var perfekt til min søns ridder fødselsdag. Alle fra hans klasse var vilde med den Det er den bedste "drage kage" vi har smagt ;) Kan stærkt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne