De bedste boller i verden
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Nej Indsendt af : Jozze Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lunkent vand fra den varme hane (30 grader C.) Tilsæt det øvrige, men kun halvdelen af melet. Ælt dejen sammen og ælt efterhånden mere af melet i, til dejen slipper.
Tril dejen til en pølse, og skær i passende stk. Form til kugler og stil dem på en beklædt plade. Dæk med et rent håndklæde, stil til hævning i 10-20 min. Pensel med æg og bages 10-12 min. ved 225 grader C almindelig ovn. Tips: Tips: Kom evt. kardemomme el. vanllie i, efter smag. |
|
Opskriften er vist 7250 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2011-10-27 20:11:41 Kan varmt anbefale dem, ungerne er helt vilde med dem. anonym - 2011-08-27 14:39:44 Nemme og hurtige at lave. og der er masser af gods i, så man bliver mætte af disse.. er også bløde og dejlige dagen efter bagning.. En SKØN opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne