Sprøde havrefras-småkager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sonja Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker, smør og vanilie sammen.
Pisk æg i. Pisk mel, salt og bagepulver i. Rør tilsidst havrefras i med en grydeske. De skal ikke knuses inden, men må gerne knuses groft medens de røres i. Bages midt i ovnen i 10-12 min på 170 grader. |
|
Opskriften er vist 19876 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2010-03-29 17:54:27 Kagerne flyder en del ud, lav derfor god mellemrum mellem dem. ca 16 på en alm bageplade er passende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne