Saftige havreboller med courgetter
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fyseegnet Indsendt af : Sonja Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i lunkent vand. Tilsæt salt, olie, revet courgette og havregryn. Rør godt rundt. Tilsæt derefter melet lidt efter lidt (det varierer hvor meget mel dejen kan tage) Dejen æltes godt igennem, til den er smidig og glat. Hæver på køkkenbordet i ca. 1 time.
Dejen æltes igen godt igennem og formes til 16 boller, som stilles på bagepapir på pladen. Efterhæver i 20-30 min. Bollerne pensles med mælk eller æg og sættes i en kold ovn. Temperaturen sættes på 200 grader og bollerne bages i ca. ½ time. |
|
Opskriften er vist 5705 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne