Dennis' Whiskysovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Dennis Indsendt : Red : |
|
|
Alt røres sammen og opvarmes til det koger, dernæst tilsættes 2 tsk majsstivelse opløst i 1 dl vand.
Tips: En af de nemmeste sovs at lave, og så smager den bare ekstremt godt. Alle som smager den syntes den smager bedre en Jensens whiskysovs |
|
Opskriften er vist 20454 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2014-11-30 13:59:50 Sovsen er nem, og der er ingen dyre eller indviklede ingredienser i. Jeg brugte fløde og mælk - ingen vand og kom maizena i fra start. Tilsatte en lille smule smør, for at afrunde smagen. Rigtig, rigtig lækker sovs. Martin, Vejle - 2012-03-09 21:43:22 Super god sovs. Ingen Jensens sovs her i huset længere :) Jeg puttede bare 1 okseterning i sovsen der hvor der står 1/3 oksebouillon. Brugte også lidt mere ketchup(1 dl). E.G. - 2010-12-28 14:46:37 "0.33 oksebulion"... er det 1/3 oksebouillon-terning? Eller er det 1/3 dl flydende (opløst) bouillon? Glæder mig til at prøve din sovs :) Helle Krath - 2010-09-30 12:27:59 Det må jeg sige, er kanon sovs :) og nem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne