De bedste flødkarameller
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Tabita Indsendt : Red : |
|
|
kog sukker,vand og eddike, ved svag varme, rør til det er lysegult. Pas på!
ca.15 min. Tag gryden af varmen, rør natron i. Rør lid af fløden i lidt efter lidt. bring massen i kog og lad den koge i ca.15 min under omrøring. Dyp 1 tsk fuld af massen i koldt vand og tril den til en kugle. Den skal føles elastisk så er den færdig. Så kan du forme dem som du vil, og putte dem i en kagedåse. OBS: De må ikke røre hinanden, så hænger de bare fast i hinanden. Tips: Hvem siger det skal være besværligt at lave flødekarameller? GOD FORNØJELSE! |
|
Opskriften er vist 6207 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bageren - 2010-12-16 15:47:06 Smager rigtig godt xD |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne