Rusisk påskedessert
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : erik Indsendt : Red : |
|
|
smut mandlerne og hak dem groft
bland dem med frugterne som skal være så farvestrålende som muligt pisk æggeblommerne grundigt med sukker i en tykbundet kasserolle hæld varm fløde i kom vanille og stang i og rør hele tiden over svag varme til cremen er tyk og jævn rør jævnligt mens den køler af fjern vanillestang rør det blødgjorte let og luftig og tilsæt cremen og halvdelen af frugterne rør kvarken i kom det i et opvredet gaze i et dørslag fold stoffet ind over og kom let præs på sæt det i køleskab natten over vend desserten ud på et fad og pyndt med resten af frugterne som klappes fast. serveres med portvin. |
|
Opskriften er vist 5780 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne