Hellefisk i citron
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Grønland Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Et fad dækkes med staniol smøres med lidt olie. Fisken lægges ned og dækkes med peber og krydderier citronen presses over fisken. Lukkes til med staniol og sættes i ovnen der er forvarmet til ca. 200 grader. Fisken er færdig efter ca. 20 - 25 min.
Serveres straks med ris og flutes og en god flaske hvidvin. Tips: Hellefisk er en fed fisk så sovs er overflødigt. |
|
Opskriften er vist 31727 gange,
og udskrevet 968 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange personer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne