Hel Helleflynder i ovn
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : bente christensen Indsendt : Red : |
|
|
Fisken rengøres og finner klippes af, men beholder skindet på begge sider, lav to gode lommer til fyld langs rygbenet. Rengør og hak grønsagerne og svits dem i panden, tilsæt salt og peber. Fyld lommerne med grønsager og resten kan bruges som tilbehør. Dæk fisken med sliced bacon, og hæld hvidvin i bunden af braddepanden. Sættes i ovnen ved 220 i ca 1/2 time.
Kog små kartofler i 7-8 min og sæt dem i ovnen samtidig, drysses med persille og groft salt inden serveringen. Imens laves hollandaisovsen(pulver) Brug smør og fløde i sovsen. Tips: Pas på fisken ikke får for meget i ovnen, idet den så kan blive tør. |
|
Opskriften er vist 37862 gange,
og udskrevet 601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer PBH - 2014-11-03 22:29:14 Man kan ikke lave hollandaise af pulver! Inge-Lise - 2010-07-05 14:10:28 Det er en utrolig hurtig og super lækker luksus gæstemad, kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne