Hel Helleflynder i ovn

Hel Helleflynder i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : bente christensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500-2000 g.Hel Helleflynder
 sliced bacon
3-4 porer
2 rød peber
1-2 sguach
3 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fisken rengøres og finner klippes af, men beholder skindet på begge sider, lav to gode lommer til fyld langs rygbenet. Rengør og hak grønsagerne og svits dem i panden, tilsæt salt og peber. Fyld lommerne med grønsager og resten kan bruges som tilbehør. Dæk fisken med sliced bacon, og hæld hvidvin i bunden af braddepanden. Sættes i ovnen ved 220 i ca 1/2 time.
Kog små kartofler i 7-8 min og sæt dem i ovnen samtidig, drysses med persille og groft salt inden serveringen. Imens laves hollandaisovsen(pulver)
Brug smør og fløde i sovsen.

Tips:

Pas på fisken ikke får for meget i ovnen, idet den så kan blive tør.





karakterer:
Opskriften er vist 37862 gange,
og udskrevet 601 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-03 22:29:14
Man kan ikke lave hollandaise af pulver!

  -   2010-07-05 14:10:28
Det er en utrolig hurtig og super lækker luksus gæstemad, kan varmt anbefales.