Lakridsis
Fryseegnet : ER fryseegnet !!! Indsendt af : Wesner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med flormelissen til det hele er tyk luftig og helt lysegul. Tilsæt vanille korn og der røres. Sigt lakridspulver i massen så det ikke klumper og rør rundt.
Pisk fløden og vend den i æggemassen. Det hele kommes i en passende form (e) og fryses i min 6 timer. Serveres gerne med pernodflamberede jordbær eller anden frisk frugt. |
|
Opskriften er vist 65696 gange,
og udskrevet 1644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-08-13 18:58:39 På billedet har vi brugt lakridskrymmel Mathias - 2013-04-20 18:17:33 pernodflamberede jordbær....What? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne