Tunmousse 18
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Alex Indsendt : Red : |
|
|
Tun, løg, tomatpure blendes, cremefraiche og pisket fløde vendes i smages til med salt og karry
Den udblødte smeltede husblas tilsættes citronsaft og vendes i tunblandingen Hældes i en oliesmurt form. serveres med flutes og evt. salat |
|
Opskriften er vist 26307 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne