Mokkagelato - Mokka gelato

Mokkagelato - Mokka gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : ja

Indsendt :      Red :
Mokkagelato - Mokka gelato, billede 4 Mokkagelato - Mokka gelato, billede 1 Mokkagelato - Mokka gelato, billede 2 Mokkagelato - Mokka gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 tsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker.

Sødmælk, piskefløde og nescaffe gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning. Massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Køres på ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 12997 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4050 (964 kcal)
KJ pr. Pers. 2025 (482 kcal)
Vægt ialt 438 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 924 KJ (220 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 26.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu