Ovnbagt spidskål i folie
Hovedingrediens : Kål - Spidskål Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spidskålen deles i kvarte på langs, blancheres i kogende vand. Evt. af 2 gange. Kålen tages op og dryppes af i et dørslag. Stokken skæres ud.
Kålen lægges på 4 stykker folie. Smørklatter fordeles over kålen, krydres med salt og peber. Folien lukkes omkring kålen, vær opmærksom på at smørret skal ligge øverst. Sættes i ovnen 10-15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 48864 gange,
og udskrevet 735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne