Ovnbagt spidskål i folie

Ovnbagt spidskål i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Spidskål

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Ovnbagt spidskål i folie, billede 4 Ovnbagt spidskål i folie, billede 1 Ovnbagt spidskål i folie, billede 2 Ovnbagt spidskål i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Spidskålen deles i kvarte på langs, blancheres i kogende vand. Evt. af 2 gange. Kålen tages op og dryppes af i et dørslag. Stokken skæres ud.

Kålen lægges på 4 stykker folie. Smørklatter fordeles over kålen, krydres med salt og peber. Folien lukkes omkring kålen, vær opmærksom på at smørret skal ligge øverst.

Sættes i ovnen 10-15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 48864 gange,
og udskrevet 735 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1120 (266 kcal)
KJ pr. Pers. 280 (66 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 112 KJ (26 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu