Grillet hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Hellefisken lægges i et ildfastfad. Hæld citronsaft hen over. Kom salt og peber på. Skal trække ca. 20 min.
Hak løget fint. Dampes i smør til de er klare. Afkøles. Toasten smuldres i en skål. Tilsæt smør, purløg, salt og peber. Dette blandes til en fast masse, som smøres på hellefisken. Grilles i ca. 10 - 15 min. Serveres med nye kartofler, ærter og hollandaisesauce. |
|
Opskriften er vist 22791 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2013-07-11 19:52:09 En rigitg dejlig ret. Godt om sommeren med nye kartofler fra haven, og hellefisk er jo en fisk der smager dejligt. Med blandingen med toast på, kommer der lidt sprødt indover retten..mmmmh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne