Kalkunsylte

Kalkunsylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : nissemor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.fersk kalkun bryst eller lår
 
 Til kogning beregnes:
1 gulerod renset og skåret i mindre stykker
1 løg mellem stort
3 laurbærblade
 salt
5 peberkorn
 evt.1 grønsags bouillonterning
 Vand til kødet er tildækket, må ikke koge tør.
 
 Til efter kogning:
4 Husblas, blade
2 dl.væde/suppe fra kogning
1 rødløg (kan suppleres med blegselleri eller forårsløg.)
 
 Er du til krydret kan du tilsætte noget sød eller stærk chilli MEN husk at så er det ikke alle der kan spise med.
 
Opskrift:
Alle ingredienser til kogning rengøres og skæres i mindre stykker. Ingredienserne kommes i en gryde og væde samt krydderier tilsættes. Afhængig af hvor tyk kødet er koges ved svag varme i ca 1½ time. måske mere. kødet skal være så mørt at det let kan tages fra hinanden.

Efter kogning:
Væden gemmes. De kogte grønsager kastes bort.
Husblassen sættes i blød i koldt vand i 10 min.
Rødløget skæres i fine små tern.
Blandes med det fint delte kalkunkød og lægges i en form med låg(en firling fra tupperware er god). Væden hældes over og sylten stilles på køl.
Evt. smagsforstærkere tilsættes i vandet inden husblassen røres ud deri.




Tips:

En proteinrig og fedtfattig pålæg der kan spises på rugbrød med sennep og syltede rødbeder.





karakterer:
Opskriften er vist 12158 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu