Kalkunsylte
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : nissemor Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser til kogning rengøres og skæres i mindre stykker. Ingredienserne kommes i en gryde og væde samt krydderier tilsættes. Afhængig af hvor tyk kødet er koges ved svag varme i ca 1½ time. måske mere. kødet skal være så mørt at det let kan tages fra hinanden.
Efter kogning: Væden gemmes. De kogte grønsager kastes bort. Husblassen sættes i blød i koldt vand i 10 min. Rødløget skæres i fine små tern. Blandes med det fint delte kalkunkød og lægges i en form med låg(en firling fra tupperware er god). Væden hældes over og sylten stilles på køl. Evt. smagsforstærkere tilsættes i vandet inden husblassen røres ud deri. Tips: En proteinrig og fedtfattig pålæg der kan spises på rugbrød med sennep og syltede rødbeder. |
|
Opskriften er vist 12158 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne