Kyllingegryde med coctailpølser
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : foodlover91 Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i strimler og cocktailpølserne i mindre stykker. Steg begge dele på en forvarmet pande i olie. Skær løgene og champignonerne i stykker og tilsæt disse. Lad det hele stege 5 minutter.
Varm en gryde op og hæld lidt olie i bunden. Hæld indholdet fra panden over i gryden og tilsæt cremefine, tomatpuré, paprika, salt og peber. Lad stå og simre i 15 minutter. Tips: Spises normalt sammen med ris, men kan sagtens spises med pasta eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 20502 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne