Bønnesalat med rucola
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Berit Indsendt : Red : |
|
|
blancher bønnerne / eller harricuvert som afkøles
finsnittet ruccula fintsnittet hvidløg overhæld med 2 spsk. soltørrede tomater i olie, dryp olien af inden Tips: Det kan anbefales at anvende friske bønner, men ellers harricuvert. Rucculaen fintsnittes for at få de æteriske olier ud og så undgår man at sidde med rucula strittende ud af munden. Olien dryppes af tomaterne inden, for at undgå for meget olie Der kan også anvendes tørre soltørrede tomater, så tilsættes lidt olivenolie |
|
Opskriften er vist 8399 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne