Ronaldos Lune kyllingesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Indsendt af : Boffi69 Indsendt : Red : |
|
|
Kog linserne 20 min. i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt.
Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem i mindre stykker. Krydr med salt, peber og den tørrede timian. Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det på alle sider 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme og steg kødet ca. 7 minutter i alt til det er gennemstegt. Vend jævnligt. Pisk eller ryst imens dressingen sammen. Tilsæt 1 spsk vand. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål. Vend kyllingekød, tomater i halve eller kvarte, fintsnittet rødløg og feldtsalat i linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering eller server dem evt. for sig selv. Brødcroutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade. Salaten serveres lun – kan evt. også serveres kold, hvor den skal have stuetemperatur. |
|
Opskriften er vist 9989 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Malo - 2017-08-27 16:30:37 Tror opskriften lige skal opdateres 😊 Bortset fra at der ikke står noget om noget dressing og der forresten også skulle brødcroutoner i, lyder det lækkert. Handlede ind efter ingredienslisten, men det bliver uden dressing og croutoner i aften 😏 anonym - 2013-05-03 10:28:54 hvad for en dressing? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne