Lammegryde med karry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i tern ca. 2x2 cm.
Vend kødet i mel tilsat salt og karry.
Brun kødet i margarine i en gryde.
Rens og skær løg og porre i skiver. Skræl æblet og skær det i både. Kom løg, porre og æble i gryden, tilsæt 1 dl vand, soya og mangochutney og lad retten stå og stege under låg, til kødet er mørt, ca. 1 time. Smag retten til, og server med løse ris. |
|
Opskriften er vist 35850 gange,
og udskrevet 652 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig smagsfuld. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne