Bondefad
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : nej Indsendt af : McEspersen Indsendt : |
|
|
Bank sværen (og KUN sværen) med en kødhammer. Brun flæsket på en pande i ganske lidt margarine. Tag kødet op når det er brunet. Tilsæt mere margarine og hæld de skiveskårne champignon på panden. Når de begynder at tage lidt farve tilføjes rødvin ved god varme. Vend svampene i vinen nogle få minutter. Hældes på en tallerken. Hvis ikke al væden er dampet væk, kasseres væden. Skær kartoflerne i tynde skiver. Jeg foretrækker at beholde skrællen på kartoflerne, men de kan evt. skrælles, hvis man ikke bryder sig om dette. Snit hvidløg og fennikel fint og skær peberfrugten i skiver. Nu stilles kartofler, flæsk og peberfrugt "taglagt" i et let smurt ovnfast fad. Champignon, tomater, fennikel og hvidløg fordeles jævnt i retten. Salt og peber kværnes over retten. Små klatter margarine fordeles over retten. Stilles i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time, eller til kartoflerne er møre og gerne lidt sprøde i kanten.
Tips: Serveres med et godt groft brød - og evt. en skål salat. |
|
Opskriften er vist 5445 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne